• Workshops en trainingen

 • De trainers van Tracé Advies kunnen verschillende workshops en voorlichtingen binnen uw bedrijf verzorgen gericht op verschillende aspecten. Over het algemeen worden deze workshops en voorlichtingen op de werkvloer gegeven zodat er direct voorbeelden uit de praktijk kunnen worden gebruikt. Hierbij staat maatwerk en aansluiten bij de klant centraal. Vooraf beginnen wij met een stuk verwachtingscontrole ook van de deelnemers, zodat er een optimale aansluiting bij de groep is.

 • Workshop gezond bureau werk

  Ongeveer 2 uur durende workshop waarbij het aspect gezond bureau werk ter sprake zal komen. Niet alleen een goede werkplek is van belang maar zeker ook het aspect hoe er met de werkplek wordt omgegaan. Er wordt verder ingegaan op belasting & belastbaarheid en het feit dat niet alleen het werk kan zorgen voor klachten op het werk. Maximaal 12 deelnemers.

 • Tiltraining

  Training van ongeveer 2 uur waarbij in wordt gegaan op een stukje anatomie van de rug en het gebruik van de rug tijdens tillen. Ook hierbij wordt ingegaan op de belasting & belastbaarheid. Deze training is niet alleen theoretisch, er komt ook een stuk praktijk aanbod. Maximaal 10 deelnemers.

 • Verantwoord ruggebruik

  Uitgebreidere cursus dan de hierboven genoemde training. Deze cursus is 2 dagdelen van 3 uur waarbij er dieper op de praktijk wordt ingegaan. Maximaal 10 deelnemers.

 • Maak de juiste keuze

  Samen met Tracé Advies inzetten op minder ziekteverzuim en meer efficiëntie op de werkvloer

  Direct contact opnemen