• Vitaliteitsscan

 • Vitale medewerkers zijn minder ziek, zijn gemotiveerder, zijn productiever en hebben meer plezier in hun werk. Heeft uw organisatie een hoog ziekteverzuim of ervaart u zelf problemen in stressbestendigheid en energie? Dan biedt de vitaliteitsscan van Tracé Advies uitkomst.

 • Inzicht

  Iedere medewerker krijgt inzicht in zijn of haar eigen resultaten, aangezien het gaat om medische informatie wordt dit niet gedeeld met de werkgever. De werkgever krijgt wel een management rapport met een terugkoppeling, welke niet op medewerkersniveau te herleiden is.

 • Optimale vitaliteit

  Om inzicht te krijgen op zowel de individuele vitaliteit van de medewerkers als het collectief van het bedrijf kan er een vitaliteitsscan worden uitgevoerd. Tijdens de scan wordt er gekeken naar de bronnen van vitaliteit, fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving. Door een combinatie van een coachingsgeprek en fysieke testen (o.a. bloeddruk, cholesterol, lengte en gewicht) krijgt de medewerker zicht op zijn of haar vitaliteit, bronnen van energie en vooral tips en trucs hoe de vitaliteit zo optimaal te hebben en te houden.

 • Maak de juiste keuze

  Samen met Tracé Advies inzetten op minder ziekteverzuim en meer efficiëntie op de werkvloer

  Direct contact opnemen