• Preventie programma

 • Preventie is beter dan genezen, niet alleen voor de medewerkers zelf maar ook voor de werkgever. Vroeg herkennen en signaleren van arbeidsgerelateerde klachten, zowel fysiek als mentaal, kan een wereld van verschil maken. Een medewerker die thuis komt te zitten met klachten, kost een bedrijf veel geld en geeft een risico van overbelasting van de overige medewerkers aangezien de werktaken wel doorlopen.

 • Vitaliteitsscan

  Inzicht krijgen in hoe de medewerkers er voorstaan, bijvoorbeeld door een jaarlijkse vitaliteitsscan, maakt dat er tijdig en gericht kan worden geadviseerd op zowel medewerkers als management niveau.

 • Tracé Advies biedt verschillende mogelijkheden op het preventieve gebied, waarbij bewustwording, op maat, centraal staat. Dit doen wij door middel van het geven van workshops, trainingen (op de werkplek), vitaliteitsscans, ondersteuning op management niveau of het geven van preventieve belastbaarheidstrainingen aan de medewerkers.

  Alle diensten die wij aanbieden is maatwerk, het moet aansluiten bij de vraag en de verwachting die er bij het bedrijf is en die vraag is overal anders.

 • Maak de juiste keus

  Samen met Tracé Advies inzetten op minder ziekteverzuim en meer efficiëntie op de werkvloer

  Direct contact opnemen