• Gezondheidsscan

 • Een regelmatige gezondheidscontrole kan de motivatie en de inzetbaarheid van je werknemers vergroten. Waarom? Omdat eventuele problemen van je werknemers met hun gezondheid al in een vroeg stadium aan het licht komen. Door je werknemers een scan aan te bieden, kun je ervoor zorgen dat werknemers vroeg kunnen ingrijpen als ze iets onder de leden hebben. Winst voor jou, want daardoor kunnen ze langer doorwerken.

 • Fysieke testen

  Fysieke testen om inzicht te krijgen in de fysieke gesteldheid van uw medewerkers. In ongeveer 1 uur worden er een aantal fysieke testen afgenomen, waarna er een uitspraak kan worden gedaan over de basis conditie, lenigheid en kracht. Tevens wordt er gekeken naar mogelijke andere risico factoren zoals bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol. Na deze scan wordt er een advies gegeven om de gezondheid te verbeteren en indien gewenst kan er een rapport geschreven worden voor de werkgever.

 • Werk en privé

  Een groot deel van de werknemers vindt dat hun werkgever zich actief in moeten zetten voor hun gezondheid en vitaliteit. Denk daarbij aan een dialoog met je werknemers over hun balans tussen werk en privé.

 • In totaal zijn drie sectoren onderzocht: de overheid, de zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg. Vooral mensen die voor de overheid werken, vinden een gezondheidsscan prima: 59 procent is voorstander van zo'n jaarlijkse controle. In de zakelijke dienstverlening is dat 58 procent en in de gezondheidszorg 51 procent.

 • Maak de juiste keuze

  Samen met Tracé Advies inzetten op minder ziekteverzuim en meer efficiëntie op de werkvloer

  Direct contact opnemen